Έκτακτο από την ΕΜΥ.. Τριήμερο κακοκαιρίας | Epirus World

Έκτακτο από την ΕΜΥ.. Τριήμερο κακοκαιρίας

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, επηρεάζονται τα νησιά του Ιονίου, η Ηπειρος, η Δυτική Στερεά, και η Δυτική Μακεδονία.

Την Παρασκευή θα επηρεαστούν οι προαναφερθείσες περιοχές, η δυτική και Βόρεια Πελοπόννησος, η Κεντρική Στερεά, τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, και η υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη.

Το Σάββατο, τώρα, θα επηρεαστούν κατά περιόδους τα ηπειρωτικά(κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια), τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου.

Την Κυριακή, τις πρωινές ώρες θα έχουμε έντονα καιρικά φαινόμενα στη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Μέχρι και την Κυριακή τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ και στο Αιγαίο, πιθανώς 9 μποφόρ.

Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) ως και ενημέρωση που έγινε από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο καιρός θα παρουσιάσει από την Πέμπτη και τις επόμενες ημέρες επιδείνωση από τα Βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Για το λόγο αυτό εφιστάται η προσοχή των εμπλεκομένων φορέων, των δήμων και των πολιτών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου