Έφαγε κλήση επειδή έπιασε δύο θέσεις στάθμευσης, τις οποίες είχε όμως πληρώσει | Epirus World

Έφαγε κλήση επειδή έπιασε δύο θέσεις στάθμευσης, τις οποίες είχε όμως πληρώσει

Αν οδηγείς ένα supercar 160.000 ευρώ, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλός σου είναι μήπως σου το γρατσουνίσει κανείς.
Γι’ αυτό και πάρκαρε ο Kevin McWhinney τη Ferrari του μεταξύ δύο θέσεων στάθμευσης σε πόλη της Βόρειας Ιρλανδίας, για να γλιτώσει από τους ατζαμήδες.
Το θεώρησε καλή ιδέα να πληρώσει δύο θέσεις και να παρκάρει στη μέση τους, αν και είδε όταν επέστρεψε μια κλήση 100 ευρώ επειδή «δεν πάρκαρε μεταξύ των ορίων της θέσης», όπως έγραφε η κλήση.
Εξαγριωμένος ο ιδιοκτήτης μονάδας παρασκευής λουκάνικων, πήγε να διαμαρτυρηθεί στην αστυνομία, αλλά του είπαν πως οι ενστάσεις του δεν είχαν βάση. Ο ίδιος λέει βέβαια πως το αμάξι του, πλάτους 2,4 μέτρων, δεν χωράει καλά στη στάνταρ θέση στάθμευσης, που είναι συνήθως στα 2 μέτρα πλάτος, κι έτσι του το ξύνουν συνήθως οι διπλανοί με τις πόρτες τους.
AP_16268599542375
Αυτά είπε στη «Mirror», «το κάνω πάντα αυτό, πληρώνω διπλή θέση στάθμευσης και είναι η πρώτη φορά που παίρνω κλήση εδώ και 15-20 χρόνια». Και μετά διερωτάται: «Πού μπορώ να παρκάρω το αμάξι μου με ασφάλεια χωρίς να τρώω πρόστιμα;».
Στην έφεσή του η αστυνομία του απάντησε πως σωστά τιμωρήθηκε, γιατί «το όχημά σας δεν ήταν παρκαρισμένο μέσα στην περιοχή με τη διαγράμμιση». Προσθέτει βέβαια με νόημα πως τα 100 ευρώ δεν είναι καν θέμα για τον ίδιο, είναι απλώς ζήτημα κοινής λογικής. Γι’ αυτό και επιμένει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι να δικαιωθεί…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου