Λιναρέλαιο, η αξία του τρόπου παρασκευής του | Epirus World

Λιναρέλαιο, η αξία του τρόπου παρασκευής του

Το πόσο πολύτιμο είναι το έλαιο λιναριού -το οποίο περιέχεται στο Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend- για τα Ω-3 λιπαρά που περιέχει, τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιθρομβωτικές ιδιότητές του, την αύξηση της ενέργειας, τη βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας, τη μείωση των λιπιδίων, την ορμονική ισορροπία και πολλά ακόμα, είναι γνωστό.
Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο στην οξείδωση (επαφή με το οξυγόνο) και τη θερμοκρασία, επομένως είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος παρασκευής (εκχυλίζεται από το σπόρο του) και συντήρησης, ώστε να διατηρούνται όλα τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά.

Πώς παράγεται το έλαιο λιναριού στο Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend

asfoiadfh4
Το έλαιο λιναριού είναι το πιο βασικό συστατικό του Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend της Flora. Το Udo’s Οil είναι ένα πιστοποιημένο οργανικό, ανεπεξέργαστο, αφομοιώσιμο και χορτοφαγικό μείγμα ελαίων από φυτικούς σπόρους. Εξάγεται με ψυχρή έκθλιψη, σε ψυχόμενο περιβάλλον και σε κενό οξυγόνου, ώστε να έχει μηδενική οξείδωση. Συσκευάζεται σε γυάλινα, σκούρα, κεχριμπαρένια μπουκάλια και διατηρείται στο ψυγείο. Περιέχει έλαια και από 4 άλλα είδη σπόρων - νυχτολούλουδο, σουσάμι, ηλιόσπορο και καρύδα-, ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία 2:1 Ω-3 προς Ω-6 λιπαρών οξέων. Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για τον καθένα, για μακροχρόνια χρήση.
Το λινάρι που χρησιμοποιεί η Flora, είναι Καναδικής παραγωγής και είναι το πιο ποιοτικό λινάρι, με τα πολυτιμότερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό συμβαίνει και λόγω του ιδιαίτερου κλίματος που επικρατεί ιδιαίτερα κατά τη συγκομιδή του, το μήνα Σεπτέμβρη, όπου η θερμοκρασία πέφτει απότομα και τα φυτά ψύχονται πριν τη συγκομιδή.
Επωφεληθείτε από όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του λιναρέλαιου και όχι μόνο με το Udo’s Oil™ 3•6•9 Blend.
Τι λένε τα νούμερα
Έρευνες* που αφορούν το Udo’s Oil 3•6•9 Blend δείχνουν ότι η συστηματική χορήγησή του πετυχαίνει:
- 40% βελτίωση της αναλογίας καλής και κακής χοληστερόλης
- 20% μείωση των τριγλυκεριδίων
- 53% αύξηση της ενέργειας και της αντοχής σε αθλητές
- 62% μείωση του χρόνου επούλωσης από τραυματισμούς
- 30% αύξηση της πνευματικής συγκέντρωσης στα παιδιά
- 32% βελτίωση του ύπνου
- 20% μείωση του βάρους
- 23% βελτίωση της επιδερμίδας
asfoiadfh5
1. Robert Universe Elite Strength Athlete Case Study
2. Cadogan, O.U., «The Effects of EFA on Athletic Performance/ General Well Being and Risk Factors for Cardiovascular Disease», 2000, Denmark)
3. Study in Lever Park School Horwich, Bolton, UK, 2007

Πληροφορίες

Παρασκευάζεται από τη FLORA και διανέμεται αποκλειστικά από τη MedMelon.
Τηλ. 2310 449441, www.medmelon.gr, info@medmelon.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου