Ο Δήμος Ιωαννιτών,αποκατέστησε την είσοδο κληροδοτήματος στην Κυψέλη | Epirus World

Ο Δήμος Ιωαννιτών,αποκατέστησε την είσοδο κληροδοτήματος στην Κυψέλη

Σε πλήρη αποκατάσταση του πεζοδρομίου επί της οδού Πρωτέως ,στην οικία του Κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Ιωαννίδη στην Κυψέλη, προέβη ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον συνιδιοκτήτη κ. Ντίνο Παπανικολάου. Αποξηλώθηκαν όλες οι παράνομες κατασκευές που είχαν ανεγερθεί από τους κατακρατητές του ακινήτου. Το πεζοδρόμιο είχε μετατραπεί σε βεράντα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πεζούς. 

Αποξηλώθηκε ανύψωση πεζοδρομίου κατά 40 εκ, ράμπα που οδηγούσε στην αυλή , αφαιρέθηκαν στέγαστρα που είχαν τοποθετηθεί πάνω από τα παράθυρα του ισογείου και στη συνέχεια έγινε πλήρης αποκατάσταση με πλάκες πεζοδρομίου ενώ τοποθετήθηκαν σιδερένιες μπάρες προκειμένου να μη παρκάρουν αυτοκίνητα. Παράλληλα ανατέθηκε η ενοικίαση του ακινήτου μαζί με τα ακίνητα του Κληροδοτήματος Ελένης Ζωγράφου σε μεσιτικό γραφείο με στόχο αύξηση των εσόδων κι εκπλήρωση των σκοπών των κληροδοτημάτων. 

Στο ίδιο διάστημα ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για την διασφάλιση της περιουσίας όλων των κληροδοτημάτων. «Αναμένουμε το πόρισμα της έκθεσης των μηχανικών για τις περαιτέρω ενέργειές μας σχετικά με το κληροδότημα Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, να δούμε σε τι πλαίσια θα κινηθούμε σύμφωνα με την κατάσταση στην αγορά ακινήτων αλλά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Κληροδοτήματος και την τέλεση του σκοπού», δήλωσε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος, Γεωργία Γιώτη.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου