Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου για το έγγραφο με τον… Κώστα | Epirus World

Στον εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου για το έγγραφο με τον… Κώστα

Στον εισαγγελέα καταφεύγει το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, σχετικά με το θέμα της επίμαχης προκήρυξης του δήμου για προμήθεια υλικών που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια και έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολιτικά κόμματα, καθώς και στο Διαδίκτυο.
«Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια. Ο Εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη τους οποίους εμπιστευόμαστε θα ρίξουν άπλετο φως παντού. Όποιος έχει φταίξει, να πληρώσει παραδειγματικά. Παράλληλα, διέταξα και την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ)», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Παχατουρίδης, διαμηνύοντας:
«Κανένας δεν μπορεί να παίξει με την εντιμότητα και την ιστορία μας. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Όσοι έσπευσαν άκριτα και υστερόβουλα να κατηγορήσουν το Δήμαρχο και τη Διοίκηση θα διαψευστούν γρήγορα. Η επιχειρούμενη κομματικοποίηση είναι πολύ αστεία και δεν μας αφορά».
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανέφερε τα εξής:
«Ένας ακόμα "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!
Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει  σε περίπτωση που οι "ημέτεροι" προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί "προβοκάτσιας" δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο.
Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου