Δύο συλλήψεις και διαμαρτυρίες σε Αστυνομία και Δικαστικό | Epirus World

Δύο συλλήψεις και διαμαρτυρίες σε Αστυνομία και Δικαστικό

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση που κατατέθηκε από τους υπεύθυνους του MARKET IN, καθώς συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των πρώην εργαζομένων του Καρυπίδη, επί έναν περίπου μήνα.

Οι συλλήψεις προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων κι άλλων συνδικάτων, οι οποίοι την Κυριακή προχώρησαν σε συγκέντρωση έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα δικαστήρια.



Για αύριο Δευτέρα όπου ορίστηκε δικάσιμος καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια στις 12 το μεσημέρι.

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων καταγγέλλει τις συλλήψεις των δύο εργαζομένων και παράλληλα καταγγέλλει την Κυβέρνηση που χρησιμοποιεί την αστυνομία εναντίον όσων διεκδικούν το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στην εργασία.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου