Μίλτος Παππάς : Στις 6 Δεκεμβρίου η κρίση για το νέο Παιδίατρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας | Epirus World

Μίλτος Παππάς : Στις 6 Δεκεμβρίου η κρίση για το νέο Παιδίατρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Αντιδράσεις πυροδότησε η συνέντευξη τύπου της επιτροπής αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, αναφορικά με τις συνθήκες εργασίες του επικουρικού προσωπικού, των καθαριστριών και των φυλάκων.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μίλτος Παππάς θέλοντας να απαντήσει στα όσα γράφτηκαν το τελευταίο τα τελευταία 24ωρα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα που προέκυψε το Νοέμβριο με την Παθολογική Κλινική ήταν προσωρινό και έχει λυθεί, αφού τις επόμενες μέρες θα έρθει νέος Παθολόγος που θα αντικαταστήσει τον κ. Τσέλιο, ενώ αναφέρθηκε και σε πλήθος γιατρών που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου με αποκορύφωμα την ολοκλήρωση της κρίσης στις 6 Δεκεμβρίου για την πρόσληψη και τέταρτου παιδιάτρου στην παιδιατρική κλινική.

Αναφερόμενος στην ατάκα Τσακαλώτου σχετικά με τον αριθμό των γιατρών στο Νοσοκομείο, ξεκαθάρισε ότι οι οργανικές θέσεις στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι 44, ενώ με τους ειδικευόμενους και τους αγροτικούς το Νοσοκομείο πλησιάζει τον αριθμό που ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών σε πρόσφατη ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα.

Σχετικά με τα προβλήματα στην πληρωμή του επικουρικού προσωπικούς τόνισε πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το ελεγκτικό συνέδριο και με κάποιους επιτρόπους, πρόβλημα το οποίο έχουμε ξανά συναντήσει και σε άλλους φορείς της περιοχής.

Τέλος ο κ. Παππάς ανακοίνωσε μία σειρά από στόχους που αφορούν την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου με κύριο στόχο την αναβάθμιση των χειρουργείων τα οποία είναι παλιά, αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση του μέσω του προγράμματος «Helena» μιας και το Νοσοκομείο είναι ένα παλιό κτίριο (έτος ανέγερσης 1972) και εξαιρετικά ενεργοβόρο .

Ακούστε ολόκληρη την συνεντευξη τύπου στο βίντεο

mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου