ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ-Όλοι την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου | Epirus World

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ-Όλοι την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου

ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΗ ΤΑΞΙΚΗ!
Όλοι την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου! Από πλ. Κιλκίς στις 7.30 μ.μ.
Και στην φετινή επέτειο του πολυτεχνείου θα εμφανιστούν σαν  «τιμητές» του, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,την ίδια ώρα που τσακίζουν με την πολιτική τους τη ζωή των εργαζόμενων και της νεολαίας....

Θα εμφανιστούν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ με τις μεταλλάξεις για να διαστρεβλώνουν τα συμπεράσματα απ’ τον ξεσηκωμό για να δικαιολογούν τη βάρβαρη πολιτική τους. 
Και φέτος θα βγουν από τις τρύπες τους οι νοσταλγοί της Χούντας οι δολοφόνοι φασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,  να κάνουν λόγο για μύθο του Πολυτεχνείου αλλά και για τα “καλά” της Χούντας.
Όλοι τους όμως κρύβουν και από το τότε και από το σήμερα τον κοινό παρονομαστή τους. Την εκτίναξη των κερδών των κεφαλαιοκρατών κατά 186% την περίοδο της Χούντας και λίγο πριν στην τελευταία δεκαετία της κρίσης.
Όλοι τους κρύβουν την ένταση της εκμετάλλευσης  της εργατικής τάξηςκαι δικαιολογούν τις προσπάθειες για το τσάκισμα του εργατικού κινήματος ο καθένας με τον τρόπο του και η κυβέρνηση  με το νέο αντιαπεργιακό νόμο που ετοιμάζει.
 Τίποτα θετικό δεν προμηνύει η πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ανταγωνισμούς και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών.
Κέρδισε κάτι ο ελληνικός λαός από τη συμμετοχή της Ελλάδας στους πολέμους στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία; Οι κόντρες μεταξύ των ιμπεριαλιστών και των αστικών τάξεων κάθε χώρας για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τους ενεργειακούς δρόμους της περιοχής μπορούν να οδηγήσουν σε γενίκευση του ιμπεριαλιστικούπολέμου.
 Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ µπλέκει το λαό στα επικίνδυνα πολεμικά σχέδια στην περιοχή καλλιεργώντας την αφέλεια ότι το ΝΑΤΟ µας “προστατεύει”.
 Το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι καπιταλιστές μετράνε µόνο τα κέρδη τους, τους τζίρους και τα συμφέροντα τους. Στέλνουν τους λαούς να χύσουν το αίμα τους για ξένα προς τις ανάγκες τους συμφέροντα. Δε θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια των εκμεταλλευτών!
Παλεύουμε µε τη δική µας σημαία, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού και της νεολαίας. Οι λαοί µε τον αγώνα τους και την αλληλεγγύη τους μπορούν να ανοίξουν έναν ριζικά διαφορετικό δρόμο, σε ρήξη µε την εξουσία του κεφαλαίου, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Παλεύουμε για µία κοινωνία χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση
 Ο λαός, η νεολαία, όταν είμαστεοργανωμένοι και ενωμένοι, όταν ξέρουμε γιατί παλεύουμε, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Μπορούμε να αποκτήσουμε τεράστια δύναμη! Βάζοντας στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο: την εξουσία του κεφαλαίου, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν. Σήμεραέχουμε περισσότερες αποδείξεις. “Σωτήρες” και “εύκολες λύσεις” δεν υπάρχουν. Παίρνουμε τη ζωή µας στα δικά µας χέρια. 

Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών!
Όλοι την Παρασκευή 17 Νοέμβρη στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου! Από πλ. Κιλκίς στις 7.30 μ.μ.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου