Αλόννησος: 11χρονος βρέθηκε μέσα σε σιδερένιο κλουβί στον πυθμένα της θάλασσας | Epirus World

Αλόννησος: 11χρονος βρέθηκε μέσα σε σιδερένιο κλουβί στον πυθμένα της θάλασσας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 11χρονου στην Αλόννησο, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος μέσα σε σιδερένιο κλουβί στον πυθμένα της θάλασσας.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλόννησου, Άγγελος Αργυρίου, άκουσε τις φωνές των ανθρώπων που είχαν ήδη εντοπίσει το παιδί και καλούσαν σε βοήθεια και βούτηξε άμεσα στα παγωμένα νερά του λιμανιού για να το σώσει.

«Είχε ήδη πέσει ένας άνδρας στη θάλασσα που προσπαθούσε να πλησιάσει το κλουβί. Άκουσα μία κυρία να ουρλιάζει. Ενστικτωδώς έφτασα στο σημείο και είδα στον βυθό το κλουβί, όμως δεν είδα το παιδί.

Το αγόρι είχε παγιδευτεί και ήταν στο νερό» δήλωσε ο κ. Αργυρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Βοήθησε η τύχη να είναι το παιδί ζωντανό, γιατί βουτώντας βρήκα κατευθείαν το κλουβί. Μπήκα μέσα, από ένα ανοιχτό σημείο, τράβηξα το παιδί από το χέρι και το ανέβασα στην επιφάνεια» πρόσθεσε.

Ο κ. Αργυρίου σημείωσε πως ο 11χρονος είχε τις αισθήσεις του και καθώς μεταφέρθηκε στην προβλήτα του λιμανιού ένας γιατρός και μία νοσηλεύτρια παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

«Ο τρόμος ήταν ζωγραφισμένος στο πρόσωπό του. Από μία απερισκεψία του 11χρονου, από ένα παιδικό παιχνίδι συνέβησαν όλα. Όλα ήταν θέμα τύχης, γιατί βρήκα αμέσως το κλουβί. Εάν χρειαζόταν να ανέβω στην επιφάνεια για να πάρω ανάσες δεν ξέρω εάν θα το προλάβαινα το παιδί» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλοννήσου και αργότερα στο νοσοκομείο του Βόλου για τις απαραίτητες εξετάσεις.

eleftherostypos
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου