Κερδίζει όποιος βάζει γκολ… - «Λευκή» ισοπαλία για ΠΑΣ Πρέβεζα και Φορτούνα Βαλ/ράχης (pics) | Epirus World

Κερδίζει όποιος βάζει γκολ… - «Λευκή» ισοπαλία για ΠΑΣ Πρέβεζα και Φορτούνα Βαλ/ράχης (pics)

Στο 0-0 έμειναν στο γήπεδο της Βαλανιδοράχης, η τοπική Φορτούνα και ο ΠΑΣ Πρέβεζα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.



Ο ΠΑΣ σε τρία ματς πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει (στο Νυδρί το γκολ που πέτυχε προήλθε από αυτογκόλ) και ενώ δεν χάνει, δεν κερδίζει κιόλας και μαζί με τη Φορτούνα αποτελούν μέχρι στιγμής τις δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Στο 10΄ο Ντέντι με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Τσοβίλη, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 19΄ ο Μπόμπορης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Φορτούνας.



Στο 31’ ο Δημουλιάς έκανε τη σέντρα, ο Μπόμπορης έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ και στο αμέσως επόμενο λεπτό (32’) σε φάση-καρμπόν, ο Δημουλιάς σέντραρε, ο Μπόμπορης πήρε την κεφαλιά από τους αμυντικούς των γηπεδούχων, όμως δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Τσοβίλη (άουτ). Στο 40’ ο επιθετικός του ΠΑΣ Πρέβεζα «έσπρωξε» τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα της Βαλανιδοράχης, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε «σέντρα», καθώς υπέδειξε φάουλ πάνω στον γκολκίπερ στη μικρή περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι' αυτή την απόφαση.



Η Φορτούνα «απάντησε» με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ευθυμίου και δυνατό σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κώτση.



Ίδια «γεύση» είχε η αναμέτρηση και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60’ ανάποδο «ψαλίδι» του Μπόμπορη πέρασε άουτ, ενώ στο 71’ σε «χλιαρό» πλασέ του Καζούκα, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Τσοβίλη. Ο τερματοφύλακας της Φορτούνας απέκρουσε σε κόρνερ και το διαγώνιο σουτ του Δημουλιά στο 73’, αλλά και την κεφαλιά του Καζούκα στο 77’.



Διαιτητής: Ποντίκης

Βοηθοί: Αναγνωστάκης – Ζώτος

Φορτούνα (Κασκάνης): Τσοβίλης, Νικόλαος, Μήτος-Κώτσης Α., Παππάς, Νόνας Π., Σούπε, Μήτος-Κώτσης Ι. (84’ Δημητρίου), Ευθυμίου (72’ Τσεπέλε), Τζίμας, Κοντοδήμας, Τσεκούρας (61’ Νόνας Δ.)

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Τουργέλης (46’ Τσάλας), Ντέντι, Μουρεχίδης, Λεόπουλος, Ντέτσικας, Σκαμνέλος (78’ Χουλιάρας), Μουτσάι (67’ Καζούκας), Καρίπογλου (46’ Κατσούλας), Μπόμπορης, Δημουλιάς.
Πηγή: atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου