Στο #BeActive μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ | Epirus World

Στο #BeActive μαθητές των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ

Με τη συμμετοχή μαθητών του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, οι αθλητικές ομαδικές δραστηριότητες μη αγωνιστικού  χαρακτήρα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 #BeActive. 

Το θέμα των φετινών δράσεων που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, είχε ως κεντρικό σύνθημα: «Βάζω καλάθι στη ζωή», σχετιζόταν με το άθλημα του μπάσκετ και είχε ως στόχο την προώθηση ενός ενεργού τρόπου ζωής που θα προάγει το ρόλο της άσκησης και της διατροφής στην υγεία των μαθητών.

Η ομάδα μπάσκετ του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, υπό την καθοδήγηση γυμναστών και προπονητών, συμμετείχε σε αγώνες με μαθητές από άλλα γυμνάσια της πόλης, και όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές δεσμεύτηκαν ότι μαζί με τα μαθήματά τους θα ασχοληθούν σε μόνιμη βάση με τον αθλητισμό, μένοντας μακριά από κάθε αρνητική πρόκληση της σημερινής κοινωνίας.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου