Mε μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων η γενική συνέλευση του Συλλόγου ΟΤΑ Ν.Πρέβεζας | Epirus World

Mε μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων η γενική συνέλευση του Συλλόγου ΟΤΑ Ν.Πρέβεζας

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων από τους Δήμους του Νομού πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου σήμερα το μεσημέρι στην Θεοφάνειο. Σημείο αναφοράς αποτέλεσε η διαδικασία της αξιολόγησης δεδομένου ότι σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής των εκθέσεων από τους αξιολογούμενους. Ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Μισιρλής κάλεσε τους εργαζόμενους να υποβάλλουν αντί της έκθεσης αξιολόγησης τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχουν η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α’ Βαθμού Ν.Πρέβεζας από κάθε διαδικασία ή ενέργεια που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολόγησης. Όπως υπογραμμίζεται στο έντυπο της δήλωσης « η συμμετοχή στην νομίμως προκηρυχθείσα απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί νόμιμο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και δεν μπορεί να επιφέρει καμία έμμεση ή άμεση μορφή διοικητικής ή άλλης συνέπειας» .Ο κ.Μισιρλής τάχθηκε κατηγορηματικά κατά της διαδικασίας της αξιολόγησης η οποία-όπως ανέφερε- σκοπό έχει όχι να επιβραβεύσει τους άριστους αλλά να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το δημόσιο.

Ο Σύλλογος , εκτός από τις μεμονωμένες δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία , θα καταθέσει και ομαδική δήλωση έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα μέλη του.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων με την ευκαιρία της Γενικής Συνέλευσης προανήγγειλε το επόμενο διάστημα (και μέχρι το τέλος) συσκέψεις με τις γενικές διευθύνσεις των τριών δήμων του Νομού έτσι ώστε να καταγραφούν κατά τον πιο αναλυτικό τρόπο τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο.

Επίσης ο κ.Μισιρλής υπογράμμισε ότι το επόμενο διάστημα. θα αναληφθούν πρωτοβουλίες ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των στρατοπέδων και μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των σωματείων για το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στους Δήμους της Πρέβεζας το διήμερο της πραγματοποίησης του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Γιάννενα (23 και 24 Οκτωβρίου) στο οποίο θα παραστεί και ο πρωθυπουργός, θα οργανωθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από εργαζόμενους, φορείς και σωματεία.

Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου