Δώρα Ζέμπερη: Δύο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο οδηγούν στην εξιχνίαση της δολοφονίας | Epirus World

Δώρα Ζέμπερη: Δύο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο οδηγούν στην εξιχνίαση της δολοφονίας

Την εκτίμηση ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκτιμούν κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης» τονίζουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πηγές της ΕΛ.ΑΣ.
Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτή την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας.
Νωρίτερα, μια σημαντική αποκάλυψη που ενδεχομένως να οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας της εφοριακού, έκανε η δικηγόρος της οικογένειας Γ. Παναγοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
Όπως ανέφερε, ένα ζευγάρι κατέθεσε στο τμήμα ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας και μάλιστα παρέδωσε και ένα αντικείμενο, το οποίο, όπως επισήμανε η δικηγόρος σχετίζεται με το έγκλημα.
«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Το αξιολογούν οι Αρχές» είπε η Γ. Παναγοπούλου.
Η δικηγόρος της οικογένειας Ζέμπερη μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» χαρακτήρισε «πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο» για την εξιχνίαση της δολοφονίας ένα αντικείμενο που βρέθηκε στο Β’ Νεκροταφείο.
Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι το συγκεκριμένο στοιχείο σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί μπορεί να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί θεωρούν πως ενδέχεται η Δώρα να έπεσε θύμα ληστείας. Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί η δολοφονία αφού η εφοριακός δέχτηκε 14 μαχαιριές, κάτι που δείχνει μένος εναντίον της.
Φαίνεται ότι το στοιχείο που παραδόθηκε και ο άνθρωπος που μίλησε στην αστυνομία δίδουν κατεύθυνση στις έρευνες αποκλείοντας το ένα από τα δύο ενδεχόμενα.
Οι αστυνομικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνθέσουν κάποια κομμάτια του παζλ σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα ή ακόμη και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ή τις κάμερες καταστημάτων πέριξ του Β’ Νεκροταφείου.
Οι πληροφορίες από το Φως στο Τούνελ: Η πεταμένη τσάντα και οι κραυγές
Πληροφορίες μαρτύρων στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» κάνουν λόγο για μια τσάντα που εντοπίστηκε πεταμένη κοντά στην περιοχή του νεκροταφείου την επομένη της δολοφονίας αλλά και για δυνατές κραυγές που ακούστηκαν πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας.
Συγκεκριμένα, μια τηλεθεάτρια της εκπομπής, που προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές, δήλωσε ότι εντόπισε μια γυναικεία τσάντα κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η τσάντα της Δώρας απότελεί από την πρώτη στιγμή αντικείμενο των ερευνών της αστυνομίας καθώς αν βρεθεί ίσως βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη, που ακόμα αναζητείται. Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η άτυχη κοπέλα με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το  κινητό της τηλέφωνο.
Άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και άκουσε τις κραυγές, βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η μαρτυρία της κρίνεται σοβαρή και θα αξιοποιηθεί από την αστυνομία.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου