Στόχος της Π.Ε. Πρέβεζας ο ποταμός Λούρος να γίνει πόλος έλξης εναλλακτικού τουρισμού | Epirus World

Στόχος της Π.Ε. Πρέβεζας ο ποταμός Λούρος να γίνει πόλος έλξης εναλλακτικού τουρισμού

Εργασίες προκειμένου ο Λούρος ποταμός να γίνει πλωτός, προγραμματίζει η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας , θέλοντας να δημιουργήσει έναν πόλο έλξης εναλλακτικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει συγκεκριμένες εργασίες με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, προκειμένου αρχικά ο Λούρος να γίνει πλωτός και στη συνέχεια, αφού εξασφαλιστεί η ανάλογη χρηματοδότηση, να τοποθετηθούν  αποβάθρες σε συγκεκριμένα σημεία, με ξεκάθαρο στόχο τον εναλλακτικό τουρισμό, μέσω οικολογικής και περιβαλλοντικής περιήγησης.

Να θυμίσουμε πως στις προθέσεις της Περιφέρειας είναι να προχωρήσει και το καινοτόμο "project" «Διαδρομές Νερού» που έχει ως στόχο να συνδεθούν τα πολιτιστικά-αρχαιολογικά μας μνημεία με το σπουδαιότερο φυσικό στοιχείο στην Ήπειρο, το νερό. Λίμνες, ποτάμια και παράκτιες περιοχές, θα συνδεθούν μεταξύ τους και ταυτόχρονα θα αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο με όλα τα σπουδαία μνημεία, λειτουργώντας και ως άλλο ένα εργαλείο ενίσχυσης του τουριστικού μας προϊόντος.
atpreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου