Ετοιμάζεται έλεγχος στα σχολεία της Πρέβεζας για ανεμβολίαστους μαθητές | Epirus World

Ετοιμάζεται έλεγχος στα σχολεία της Πρέβεζας για ανεμβολίαστους μαθητές

Σύσκεψη – συνάντηση με αντικείμενο την εξάπλωση της νόσου της Ιλαράς στη χώρα μας και τα ανεμβολίαστα παιδιά,  πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του mypreveza.gr  στη Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε Πρέβεζας

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Πρέβεζας κ. Λιλιάνα Λιβιεράτου και παιδίατροι της περιοχής.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, η  απόφαση που πάρθηκε είναι να πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε όλα τα σχολεία της Π.Ε Πρέβεζας, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των μαθητών  που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο της Ιλαράς ή είναι εντελώς ανεμβολίαστα.

Βέβαια αυτό για να γίνει πράξη θα πρέπει τόσο η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας να δώσουν ειδική άδεια.

Υπενθυμίζουμε ότι στην χώρα μας έχουν καταγραφεί 200 κρούσματα Ιλαράς το τελευταίο διάστημα, ενώ στην πόλη μας μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί ΚΑΝΕΝΑ κρούσμα, ωστόσο η εξάπλωση της νόσου οδηγεί τους φορείς υγείας της περιοχής μας σε προληπτικούς ελέγχους με στόχο την θωράκιση του πληθυσμού.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου