«Ηπειρωτική Συσπείρωση»-«Υπάρχουν προϋποθέσεις για μια καινούρια άνοιξη» | Epirus World

«Ηπειρωτική Συσπείρωση»-«Υπάρχουν προϋποθέσεις για μια καινούρια άνοιξη»

Για την άνοιξη της Π.Σ.Ε. και της αποδημίας
Η Πανηπειρωτική αξίζει μια καλύτερη τύχη! 
Η Πανηπειρωτική αξίζει δικαίωμα στο σήμερα και το αύριο!
Και κάποιοι εργάζονται συλλογικά, μεθοδικά και οργανωμένα για αυτό!  
Για να σταματήσει να γράφεται η μαύρη σελίδα αυτής της ανεκδιήγητης πλειοψηφίας. Για να σταματήσει η απαξίωση του κορυφαίου συλλογικού μας φορέα,  η καταστροφική περιδίνηση σε μια ολόπλευρη κρίση. Ας μην τους αφήσουμε να συμπαρασύρουν στην κατάπτωσή τους την ίδια την Πανηπειρωτική.

Καιρός να γυρίσουμε σελίδα! Αναγεννώντας τα αληθινά κύτταρα της ηπειρώτικης αποδημίας, τις Αδελφότητες. Για μια Πανηπειρωτική των Αδελφοτήτων, των Συλλόγων και των Ομοσπονδιών. Για μια Πανηπειρωτική αντάξια της ιστορικής παρακαταθήκης και των αναγκών στην εποχή της κρίσης.
Για όλα αυτά πασχίζουν οι συμπατριώτες της «Ηπειρωτικής Συσπείρωσης». Με ανιδιοτέλεια και ακάματη προσφορά, μακριά από παραγοντισμούς και αλαζονεία. Με συμπατρωτικό ήθος – αυτό που πρώτο εξοβέλισε η πλειοψηφία. Αυτό που επιβεβαιώθηκε και πρόσφατα, με την νέα πρόταση για αντιπροσωπευτική και αναλογική ανασυγκρότηση του Προεδρείου, για συνεργασία και κοινή δράση, πρόταση που προκάλεσε αναφυλαξία στους καρεκλοκένταυρους της Κλεισθένους. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πως να εξαντλήσουν την τριετία στις καρέκλες τους, αδιαφορώντας για το τι θα αφήσουν πίσω τους.
Εμείς τους αφήνουμε από τώρα πίσω μας. Δίχως αυταπάτες και δίχως χρονοτριβές, στρεφόμαστε σε Αδελφότητες, Συλλόγους και Ομοσπονδίες που διψάνε για έργο, κοινή δράση, συμπατριωτική λειτουργία. Η δική τους δράση και  συνεργασία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μια καινούρια Άνοιξη, την άνοιξη της αποδημίας, την άνοιξη της νέας σελίδας και στην Π.Σ.Ε.

Με όλα αυτά ασχολήθηκε η κοινή συνεδρίαση των εκλεγμένων και της Γραμματείας της «Ηπειρωτικής Συσπείρωσης», την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. Και με την οργάνωση της δουλειάς σε κάθε Αδελφότητα, κάθε Σύλλογο και Ομοσπονδία. Σε κάθε δράση, από τα φορολογικά των συλλόγων και τους δασικούς χάρτες, στο Γεφύρι της Πλάκας, τα απόβλητα ως την παράδοση, τον πολιτισμό και την άθληση. 
Για όλα αυτά, και όλα όσα οι συμπατριώτες θέλουν να θέσουν, η «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» προσκαλεί στην ευρύτατη ολομέλειά της την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, στις 6:30 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.
Μεθαύριο, η ώρα αλλάζει. Στην επόμενη αλλαγή της ώρας, ας μην αλλάξει μόνο αυτή. Ας σημάνει η άνοιξη και στην Π.Σ.Ε.! Μέσα στο χειμώνα επωάζονται οι προϋποθέσεις για την καινούρια άνοιξη! Κοινή μας αφετηρία, η μεγάλη ολομέλεια της «Ηπειρωτικής Συσπείρωσης». Τρίτη 14 Νοεμβρίου, όλοι στην Π.Σ.Ε.

* «Υπάρχουν προϋποθέσεις για μια καινούρια άνοιξη»
(Μιχάλης Κατσαρός, «Κατά Σαδδουκαίων»)

epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου