Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν | Epirus World

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν

Δίπλα στη σύζυγο και τα παιδιά του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που το απόγευμα της Πέμπτης δολοφονήθηκε στο δικηγορικό γραφείο του στην Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκονται από χθες φίλοι της οικογένειας.

«Καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν!», είναι τα λόγια της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου σύμφωνα με την Ειρήνη Αθανασιάδη που μίλησε σήμερα σε δημοσιογράφους έξω από το σπίτι της οικογένειας.

«Η γυναίκα του μου έλεγε: "καταστροφή, καταστροφή τον εκτέλεσαν! Δεν έπαθε τροχαίο, δεν πήγε από την καρδιά του, τον εκτέλεσαν!". Όλο το βράδυ αυτό έλεγε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια της κ. Αθανασιάδη, κόρης του εκδότη της «Βραδυνής» Τζώρτζη Αθανασιάδη που στις 19 Μαρτίου του 1983 δολοφονήθηκε στο γραφείο του από τη 17 Νοέμβρη.

Ειδικότερα, μιλώντας για την οικογένεια η κ. Αθανασιάδη είπε στους δημοσιογράφους: «Μια εξαιρετική οικογένεια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Τον πατέρα του τον είχαμε δικηγόρο πάρα πολλά χρόνια όταν είχαμε την «Βραδυνή» και από τότε και με τα αδέρφια του είχαμε διατηρήσει μία άριστη φιλία. Ένας σπάνιος δικηγόρος και αυτό είναι κάτι που με συγκλονίζει γιατί με φέρνει πίσω στην ιστορία του πατέρα μου που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που. Μπήκαν στο γραφείο του όπως μπήκαν και στο Μιχάλη. Στον πατέρα μου μπήκε ένας, στον Μιχάλη δύο.

Εμένα ήταν άλλη εποχή, εποχή τρομοκρατίας, του Μιχάλη είναι ασύλληπτο. Όσο μπαινοβγαίνουν έτσι ελεύθερα όλοι αυτοί οι πληρωμένοι θα ναι δύσκολα να σταματήσει. Το τελευταίο διάστημα μόνο αυτά ακούμε στην τηλεόραση. Πληρωμένα συμβόλαια, πληρωμένες δολοφονίες...».
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου