ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ : Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης | Epirus World

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ : Ολοκληρώνονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων στη Φιλιππιάδα, σε μήκος 4,7 χλμ, δυτικά της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Πρέβεζας.

Η σύνδεση των σπιτιών της συγκεκριμένης περιοχής με το δίκτυο αποχέτευσης είχε καθυστερήσει για πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 15 χρόνια και δεν είχε ολοκληρωθεί παρά το ότι αποτελούσε πάγιο αίτημα αλλά και πιεστική ανάγκη των κατοίκων.

Σήμερα, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής η οποία πριν από μερικούς μήνες προχώρησε σε συμπληρωματική σύμβαση, επιτεύχθηκε η επίσπευση των εργασιών κι έτσι πολύ σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα σε ιδιοκτησίες που παραμένουν ασύνδετες με το δίκτυο αποχέτευσης στην συγκεκριμένη περιοχή να συνδεθούν, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη, ότι το εν λόγω έργο, το οποίο είναι έτοιμο σε ποσοστό υλοποίησης που υπερβαίνει το 85%, εκτός των άλλων, θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα με την εξέλιξη του έργου προχωρούν και οι ιδιωτικές συνδέσεις.

Καλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες της περιοχής να προχωρήσουν άμεσα στις συνδέσεις, όπως έχει συμβεί και με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτησιών σε ολόκληρη την πόλη της Φιλιππιάδας.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου