Θεσπρωτία: Όφειλε να γνωρίζει… την λακκούβα! | Epirus World

Θεσπρωτία: Όφειλε να γνωρίζει… την λακκούβα!

«Ο αντιπεριφερειάρχης όφειλε να γνωρίζει την λακκούβα που είχε προκληθεί στο δρόμο...»! Αυτό ήταν το βασικό σκεπτικό του δικαστηρίου και βάση αυτού ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών!

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν πολίτης που χτύπησε το αυτοκίνητό του εξ αιτίας λακκούβας στον επαρχιακό δρόμο της Πέρδικας κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και στη συνέχεια αγωγή με την οποία διεκδικεί αποζημίωση για την βλάβη που υπέστη το όχημά του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στα κοινά και για τα δύσκολα, δεν άφησε την αρμόδια υπηρεσία και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Επέλεξε να βρεθεί εκεί ο ίδιος.. Παρά την δήλωση του παθόντα ότι δεν επιθυμεί την δίωξη κανενός, το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο αντιπεριφερειάρχης όφειλε να γνωρίζει την ύπαρξη της λακκούβας.. Προφανώς, όφειλε να έχει μαντικές ικανότητες... Για την συγκεκριμένη και για δεκάδες άλλες λακκούβες που ανοίγουν στο επαρχιακό δίκτυο.

Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των πολιτών που οδηγείται στη δικαιοσύνη εξ αιτίας της ζημιάς που έχει υποστεί από λακκούβες έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Και το ζητούμενο για τους περισσότερους, οι οποίοι έχουν τις ανάλογες νομικές συμβουλές, δεν είναι η καταδίκη των αυτοδιοικητικών, αλλά η οικονομική αποζημίωση που μπορεί να ανέλθει σε αρκετές χιλιάδες ευρώ...
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου