Υπογράφεται ως το τέλος του έτους το Προεδρικό Διάταγμα για την Λίμνη | Epirus World

Υπογράφεται ως το τέλος του έτους το Προεδρικό Διάταγμα για την Λίμνη

Από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο ήρθε η σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου που γίνεται στα Γιάννινα.

Και η είδηση αφορά στην Παμβώτιδα! Όπως έκανε γνωστό ο Υπουργός μέχρι το τέλος του 2017, δηλαδή μέσα στους επόμενους δύο μήνες, θα υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα,

Ο ίδιος αναγνώρισε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες χρονοτριβές καθώς το Υπουργείο βρίσκεται στη φάση της τελικής επεξεργασίας.

«Με το Σχέδιο ΠΔ το οποίο θα προωθηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα επιταχύνουμε την επίλυση χρόνιων ζητημάτων που απασχολούν τόσο την πόλη των Ιωαννίνων, όσο και την ευρύτερη περιοχή, αλλά θα μπορούμε επίσης να θεωρούμε ότι τίθενται οι βάσεις για την αποτελεσματική προστασία του οικοσυστήματος της λίμνης, από το οποίο εξαρτάται άμεσα η τοπική οικονομία και η ποιότητα ζωής των κατοίκων», ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Φάμελλος.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου