Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για πιθανό κλείσιμο του τμήματος του ΤΕΙ στην Πρέβεζα | Epirus World

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για πιθανό κλείσιμο του τμήματος του ΤΕΙ στην Πρέβεζα

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο διάστημα για το ΤΕΙ Ηπείρου και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, καθώς αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για τη συγχώνευση τους. Δεν αποκλείεται οι αποφάσεις για την ενοποίηση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στα Γιάννινα στις 23 και 24 Οκτωβρίου, ενώ ερωτηματικό παραμένει για το ποια τμήματα του ΤΕΙ θα ενταχθούν σε σχόλες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ποια θα κλείσουν οριστικά ή θα μετατραπούν σε σχολές διετούς φοίτησης.

Όσον αφορά το τμήμα του ΤΕΙ στην Πρέβεζα, πιθανό κλείσιμο θα προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στην εκπαίδευση μιας και πρόκειται για ένα τμήμα πρότυπο, στο οποίο λειτουργεί και τμήμα μεταπτυχιακών σπουδών, ενώ η ζήτηση για φοίτηση στο συγκεκριμένο τμήμα τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει σημαντική άνοδο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι φέτος πάνω από 2οο φοιτητές πραγματοποίησαν εγγραφή στο τμήμα του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου