Στις φυλακές Τριπόλεως ο Ιερέας από την Πρέβεζα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη | Epirus World

Στις φυλακές Τριπόλεως ο Ιερέας από την Πρέβεζα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη

Με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, 53χρονος Ιερέας χωριού του Δήμου Πρέβεζας, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία βιασμού ανηλίκου.

Η περίπτωση του Ιερέα απασχολεί από το καλοκαίρι την ελληνική δικαιοσύνη καθώς υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 16χρονης κοπέλας.

Τελικά την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, η δικαιοσύνη αποφάνθηκε την προφυλάκισή του, στις φυλακές Τριπόλεως, μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν ο 53χρονος να προφυλακιστεί, για την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Ο 53χρονος κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Πρέβεζας και από εκεί, μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.

Είναι ένα θέμα που έχει αναστατώσει εδώ και μήνες όπως προαναφέραμε την μικρή κοινωνία του χωριού της Πρέβεζας και σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η τελική απόφαση της δικαιοσύνης, μετά τη δίκη που αναμένεται να οριστεί.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου