ΗΠΕΙΡΟΣ:Με καλό σχετικά καιρό θα γιορτάσουμε την επέτειο του ΟΧΙ | Epirus World

ΗΠΕΙΡΟΣ:Με καλό σχετικά καιρό θα γιορτάσουμε την επέτειο του ΟΧΙ

Γενικά αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια και λίγες σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου έως και την Κυριακή 29/10/2017. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η πιθανότητα βροχόπτωσης είναι μικρή και περιορίζεται σε παράκτιες κυρίως περιοχές. Τις νυχτερινές ώρες και νωρίς το πρωί στο εσωτερικό της περιφέρειας η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.

Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς στα ορεινά τμήματα, από 7 έως 20 στα ημιορεινά και από 10 έως 23 στις πεδινές και παράκτιες περιοχές . Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια – βορειοανατολικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός φαίνεται να αλλάζει από το βράδυ της Κυριακής (29/10) , όπου σταδιακά θα αυξηθούν οι νεφώσεις στην περιοχή μας, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας θα σημειωθούν τοπικές ασθενείς βροχές, κατάσταση που σε αρκετές ορεινές και ημιορεινές περιοχές στην Ήπειρο θα συνεχιστεί και ολόκληρη την επόμενη ημέρα (Δευτέρα). Η θερμοκρασία από το βράδυ τη Κυριακής αναμένεται να σημείωση πτώση.Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου