Πρέβεζα: Στο μνημείο του Ζαλόγγου κινηματογραφικό συνεργείο της Ρωσικής Τηλεόρασης | Epirus World

Πρέβεζα: Στο μνημείο του Ζαλόγγου κινηματογραφικό συνεργείο της Ρωσικής Τηλεόρασης

Στο μνημείο του Ζαλόγγου κινηματογραφικό συνεργείο της Ρωσικής Τηλεόρασης στο πλαίσιο πραγματοποίησης ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια-

Μεγάλη ευκαιρία για προβολή της περιοχής
Στο μνημείο του Ζαλόγγου θα βρίσκεται-σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας – στις 7 Νοεμβρίου 8μελές συνεργείο της ρωσικής εταιρίας παραγωγής HOROSHO PRODUCTIONS στο πλαίσιο γυρισμάτων που θα πραγματοποιήσει σε Ναύπλιο, Κέρκυρα και Πρέβεζα στο πλαίσιο προετοιμασίας δραματοποιημένου ιστορικού ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Σύμφωνα με το αίτημα που απέστειλε η εταιρία παραγωγής προς το Γραφείο Τύπου της Μόσχας -το οποίο και διαβίβασε το αίτημα στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής- το γύρισμα θα αποτελείται από ανεξάρτητες σκηνές, όπου θα γίνεται αναπαράσταση της εποχής και των γεγονότων που σχετίζονται με την ζωή του Ι.Καποδίστρια τον οποίο και θα υποδυθεί ηθοποιός.Στα γυρίσματα θα συμμετέχουν ηθοποιοί ερμηνεύοντας ρόλους ιστορικών χαρακτήρων, ενώ παράλληλα σε κάθε σκηνή θα φαίνεται και ο αφηγητής.

Το Μνημείο του Ζαλόγγου μπορεί να μην συνδέεται με την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, ωστόσο οι παραγωγοί το συμπεριλαμβάνουν στο ντοκιμαντέρ εντάσσοντας μάλιστα σε αυτό και αναπαράσταση του Χορού του Ζαλόγγου.

Η Πρέβεζα θα είναι ο τελευταίος σταθμός του κινηματογραφικού συνεργείου το οποίο στις 2 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Ναύπλιο πραγματοποιώντας λήψεις στο Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στις 4 Νοεμβρίου στο Μουσείο Καποδίστρια στην Κέρκυρα, στις 5 Νοεμβρίου στις περιοχές Γιαννάδες στην Κέρκυρα καταλήγοντας στις 7 Νοεμβρίου στο Μνημείο Ζαλόγγου.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας , πρώτος Κυβερνήτης του Ανεξάρτητου Έλληνας πολιτικός και διπλωμάτης διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Ρωσικής Τηλεόρασης για την ζωή του είναι πολύ έντονο.

Η προβολή που θα λάβει το Μνημείο του Ζαλόγγου και γενικότερα η περιοχή της Πρέβεζας είναι πολύ μεγάλη, αφού η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής είναι μία από τις μεγαλύτερες της Ρωσίας.
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου