Εκτεταμένο Αφιέρωμα Για Την Επίσκεψη Του Αρχιεπισκόπου Κ. Αναστάσιου, Στην Πρέβεζα, Σε Εφημερίδα Της Ορθόδοξης Εκκλησίας Της Αλβανίας | Epirus World

Εκτεταμένο Αφιέρωμα Για Την Επίσκεψη Του Αρχιεπισκόπου Κ. Αναστάσιου, Στην Πρέβεζα, Σε Εφημερίδα Της Ορθόδοξης Εκκλησίας Της Αλβανίας

Με εκτεταμένο αφιέρωμα στην επίσκεψη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Τιρράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιου στην Πρέβεζα , στην ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη Πρέβεζας και την παρασημοφόρησή του με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου κυκλοφόρησε η μηνιαία εφημερίδα "Ανάσταση" της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας.

Οπως μεταδίδει η Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας,το ρεπορτάζ για την επίσκεψη και την υποδοχή που του επεφύλασσε τόσο η Μητρόπολη, όσο ο Δήμος αλλά και ο λαός της Πρέβεζας κυριαρχεί στην εφημερίδα, η οποία εκδίδεται σε μηνιαία βάση από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας.

Να θυμίσουμε ότι στο τυπογραφείο της Εκκλησίας εκδίδονται ακόμη το παιδικό περιοδικό "Χαίρε", το φοιτητικό δελτίο "Λόγος", το νεανικό περιοδικό "Καμπάνες" καθώς και διάφορα βιβλία λειτουργικού, πνευματικού και επιστημονικού περιεχομένου.
epirus-tv-news.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου