Δώρα Ζέμπερη: Έτσι διέφυγε ο δολοφόνος της 32χρονης; | Epirus World

Δώρα Ζέμπερη: Έτσι διέφυγε ο δολοφόνος της 32χρονης;

Θολό παραμένει το τοπίο σε ό,τι αναφορά το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης (18/10/2017) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών Το δείγμα ξένου DNA που εντοπίστηκε στα νύχια της 32χρονης και στο οποίο «πόνταραν» πολλά οι αστυνομικές Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το δείγμα δεν παραπέμπει σε κάποιον σεσημασμένο κακοποιό ή σε κάποιο γνωστό άτομο της Δώρας από το οποίο έλαβαν δείγμα οι Αρχές.

Την ίδια ώρα, στα βίντεο που έχουν συλλεγεί από την περιοχή, οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν την άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Με βάση τα παραπάνω, πλέον, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου, έτσι στρέφονται και πάλι στο  Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στον τόπο του εγκλήματος δηλαδή, για τη συνέχιση των ερευνών.

Οι αστυνομικοί, μετά από σειρά καταθέσεων, θα επιστρέψουν στο Β. Νεκροταφείο σε μια δεύτερη προσπάθεια να βρουν νέα στοιχεία και «σημάδια» για τις συνθήκες του εγκλήματος.

Οι Αρχές βάζουν στο μικροσκόπιο το σημείο όπου δέχθηκε τις πρώτες μαχαιριές, την προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δολοφόνο και το μέρος όπου τελικά η άτυχη Δώρα άφησε την τελευταία της πνοή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναμένεται να επανεξετάσουν όλες τις καταθέσεις όσων βρίσκονταν τη στιγμή της δολοφονίας στο κοιμητήριο. Σε αυτόν το τομέα οι έρευνες θα διευρυθνούν, ψάχνοντας και για άτομα που συνηθίζουν να επισκέπτονται το νεκροταφείο απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα στο χρονικό διάστημα 16:00 με 18:00. Σκοπός της αστυνομίας είναι να βρει οποιονδήποτε θα μπορούσε να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Δύο είναι τα πιο ισχυρά σενάρια για τη δολοφονία της 32χρονης: Είτε η νεαρή συνάντηση γνωστό της και έπειτα από καβγά εκείνος ή εκείνη τη δολοφόνησε, είτε η κοπέλα έπεσε θύμα αδίστακτου ληστή.

Έτσι διέφυγε ο δολοφόνος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ο δράστης, αμέσως μετά το έγκλημα, πιθανότατα έβαλε μια καρέκλα στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου και αμέσως μετά πήδηξε στις γραμμές του τρένου.

Στη συνέχεια, κατέβηκε κάτω από τις γραμμές και βγήκε έξω από ανοιχτό φρεάτιο, τα κάγκελα του οποίου έχουν λυγίσει από ανθρώπινο χέρι και έφυγε από την πεζογέφυρα που βρίσκεται στο σημείο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου