Δεκάδες δρομείς έτρεξαν στο 2nd Koukos Trail Race στο Κανάλι Πρέβεζας | Epirus World

Δεκάδες δρομείς έτρεξαν στο 2nd Koukos Trail Race στο Κανάλι Πρέβεζας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για δεύτερη συνεχή χρονιά το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου ο Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου με την επωνυμία 2nd Koukos Trail Race στο Κανάλι της Πρέβεζας.



Περίπου 170 δρομείς κάθε φύλου και ηλικίας, έτρεξαν και φέτος μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων που τα έχει όλα …άσφαλτο, μονοπάτια, αγροτικούς δρόμους, αλλά και υπέροχη θέα αφού το υψόμετρο της συγκεκριμένης διαδρομής είναι από 0 έως 200 μέτρα και η συνολική θετική υψομετρική θα είναι περίπου 500 μέτρα.



Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα έγινε στη Πλατεία Καναλίου όπου τους δρομείς περίμεναν πολλές εκπλήξεις από τους χορηγούς του αγώνα.



Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στο Σύλλογο Ορεινής Ποδηλασίας Πρέβεζας, όσο και στην Τοπική Κοινότητα Καναλίου για την όλη διοργάνωση, η οποία γίνεται πραγματικά με επαγγελματικά πρότυπα πράγμα σπάνιο για τα αθλητικά δεδομένα της Πρέβεζας.

mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου