1ο Φοιτητικό Τουρνουά σκάκι Ιωαννίνων | Epirus World

1ο Φοιτητικό Τουρνουά σκάκι Ιωαννίνων

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών προκηρύσσει το 1ο Φοιτητικό τουρνουά σκάκι Ιωαννίνων 2017
Διοργάνωση Αγώνων:  Τους αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, ώρα 6:00 μ.μ. στον Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών, Αγίας Μαρίνας 58 (απέναντι από το Δημοτικό Ραδιόφωνο, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο).
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στο 1ο Φοιτητικό τουρνουά Ιωαννίνων 2017 έχουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, καθώς και οι υποψήφιοι Διδάκτορες.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και μη φοιτητές, δεν συμμετέχουν όμως στα έπαθλα, ενώ πληρώνουν κανονικά το παράβολο.

Παράβολο συμμετοχής: Το παράβολο συμμετοχής, για κάθε παίχτη, ορίζεται στα 5 ευρώ, το οποίο και πρέπει να κατατεθεί έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του αθλητή στους αγώνες, το παράβολο δεν επιστρέφεται.
Έπαθλα Αγώνων: Μετάλλια (χρυσό, ασημένιο, χάλκινο) οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, καθώς και οι τρεις πρώτοι φοιτητές που δεν έχουν αξιολόγηση έλο.Μετάλλιο επίσης θα δοθεί στην πρώτη φοιτήτρια του τουρνουά, καθώς και στην πρώτη φοιτήτρια που δεν έχει αξιολόγηση έλο.
Επίσης ο Νικητής του τουρνουά, θα λάβει ως επιπρόσθετο έπαθλο 50 ευρώ. Για την ανάδειξη του Νικητή σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ, μεταξύ των ισοβαθμούντων. Για τις υπόλοιπες θέσεις θα ισχύσει η άρση των ισοβαθμιών Σύστημα Αγώνων: σύμφωνα με τα κριτήρια Μπούχολτζ. Οι  αγώνες θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Ο Διευθυντής των Αγώνων σε συνεννόηση με τον επικεφαλής διαιτητή μπορεί να αλλάξει το σύστημα των αγώνων ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετοχών.
Χρόνος Απασχόλησης: Οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους 15 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.
Διεύθυνση Αγώνων – Διαιτησία: Διευθυντής Αγώνων ορίζεται ο Παπαγεωργίου Ιωάννης και Επικεφαλής Διαιτητής ο Μπενάτσης Αλέξανδρος.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται στο e-mail του συλλόγου: ioa_chess_club@yahoo.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.
Λόγω περιορισμού στο ανώτατο όριο των φοιτητών που μπορεί να φιλοξενήσει η διοργάνωση, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και με τον κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου τηλ: 6972873945 ή να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών -Αγ. Μαρίνης 58 τηλ: 2651075485 (απογεύματα).
Δεν θα δοθεί παράτση στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.

Γενικά:
Για κάθε ζήτημα που δεν προβλέπεται από αυτή την Προκήρυξη ή από τους κανονισμούς της FIDE και της ΕΣΟ, αρμόδια είναι η διεύθυνση των αγώνων.
Διευκρινίζεται ότι επιτρέπεται στους θεατές η φωτογράφηση των συμμετεχόντων τα πρώτα 5 λεπτά των αγώνων.
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να απορρίψουν συμμετοχές αθλητών.
epirusgate
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου