Συγκινούν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας. Επιστρέφουν 185.000 ευρώ μετά το χαμό της κόρης τους | Epirus World

Συγκινούν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας. Επιστρέφουν 185.000 ευρώ μετά το χαμό της κόρης τους

Μαθήματα ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας συνεχίζουν να παραδίδουν οι γονείς της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη, η υπόθεση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται πως η Ευαγγελία είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Μετά από μακρά νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο.

Το αναγκαίο ποσό συγκεντρώθηκε χάρη σε μια πανελλήνια κινητοποίηση, ωστόσο παρά την αρχική ενθαρρυντική ανταπόκριση στη θεραπεία, το κορίτσι υπέστη επιπλοκές και τελικά έχασε τη ζωή του.

Οι γονείς Αλέκος και  Γεωργία Καστρινάκη δώρισαν στο Σύλλογο υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, «Φάρος Ζωής», τα χρήματα που προορίζονταν για τις θεραπείες της κόρης τους.

Το ποσό που κατατέθηκε φτάνει τις 185.000€ και πρόκειται να μοιραστεί ανάλογα με τις ανάγκες δυο σοβαρών περιπτώσεων που έχει αναλάβει ο Σύλλογος.

Η μητέρα ενός εκ των παιδιών που θα ωφεληθούν άμεσα από τη δωρεά αυτή, έστειλε το δικό της μήνυμα στους γονείς της Ευαγγελίας λέγοντας: «Η συγκίνηση μας ειναι μεγάλη, ο θαυμασμός μας για την κίνηση αυτή απεριόριστος και το ευχαριστώ μας φαίνεται πολύ λίγο. Το αγγελούδι αυτό ήταν και θα ειναι πάντα στις καρδιές μας. Τα δάκρυα μας ειναι λύπης και χαράς μαζί…»
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου