Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ψάχνουν το κίνητρο του δράστη που της κατάφερε 14 μαχαιριές | Epirus World

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ψάχνουν το κίνητρο του δράστη που της κατάφερε 14 μαχαιριές

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθεί ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση μέσα σε νεκροταφείο.

Στο Ανθρωποκτονιών εξετάζουν τις μαρτυρίες όλων των ανθρώπων που βρίσκονταν στο νεκροταφείο, αλλά και των φίλων της Δώρας.

Βασικό θέμα για την ώρα είναι ότι η Αστυνομία δεν έχει το κίνητρο του δράστη που κατάφερε 14 μαχαιριές στο σώμα της εφοριακού.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους εργαζόμενους και αναλύοντας τις δικές τους μαρτυρίες προσπαθούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους που  βρίσκονταν στο νεκροταφείο.

Η αστυνομία δεν αποκλείει την εκδοχή της τυχαίας συνάντησης με κάποιο πρόσωπο που γνώριζε ή του μανιακού που της επιτέθηκε και κατακρεούργησε.

Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με κάποιο διαφορετικό κίνητρο που ενδεχομένως να έστρεφε τις έρευνες των αρχών σε άλλη κατεύθυνση. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί ο δράστης επιτέθηκε με μανία στην άτυχη κοπέλα και της άρπαξε την τσάντα και το κινητό της. Η Αστυνομία δεν αποκλείει την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο.

news
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου