Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Γεωργιάδη ότι πλαστογράφησε tweet του Τσίπρα | Epirus World

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον Γεωργιάδη ότι πλαστογράφησε tweet του Τσίπρα

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της οποίας έμοιαζε να αποδίδει στον Αλέξη Τσίπρα τα όσα έγραψε -και στη συνέχεια διέγραψε- στο Facebook ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.
Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ανέβασε» στο Twitter φωτογραφία του κειμένου της ανάρτησης, με το πρόσωπο του κ. Τσίπρα δίπλα στο κείμενο, γράφοντας παράλληλα: «Η ιδέα ότι για το ένα φταίει ο Πολάκης, για το άλλο ο Γιάνης, για το τρίτο ο Καρανίκας αστεία. Υπάρχει μόνον Τσίπρας».
125898186347766_A
Η ανάρτηση αυτή έφερε απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέσω ανακοίνωσής του χαρακτηρίζει «τρολ» τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην επικροτήσει «την πλαστογραφία» και «να πράξει τα δέοντα» και να τον αποσύρει από αντιπρόεδρο του κόμματος…
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Έχουμε καλέσει επανειλημμένα τον κ. Γεωργιάδη να συνειδητοποιήσει ότι, παραδόξως, δεν είναι μόνο τρολ αλλά και Αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και ως τέτοιος δεν μπορεί να επικαλεστεί το ακαταλόγιστο. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν εκθέτει μονάχα τον ίδιο, πράγμα που έχει αποδείξει πως δεν τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως, αλλά και ολόκληρη την παράταξή του.
Το γεγονός ότι λειτουργεί σε αντίθεση με τον θεσμικό του ρόλο, υπερασπιζόμενος ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα αντί για το δημόσιο συμφέρον, δεν προκαλεί εντύπωση. Για αυτό τον κρίνουν οι πολίτες και σε αυτούς θα πρέπει να απαντήσει για τους λόγους που τον ωθούν σε αυτή τη στάση. Περιμένουμε, όμως, από τον κ. Γεωργιάδη να ενημερώσει όσους είδαν την ανάρτησή του για τον Πρωθυπουργό, ότι είναι προϊόν πλαστογραφίας, που ο ίδιος, εν γνώσει του όπως παραδέχθηκε, διακίνησε στο διαδίκτυο, στέλνοντας ψευδή μηνύματα, αποδιδόμενα μάλιστα στον Πρωθυπουργό, εντός και εκτός Ελλάδας, σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος
Και, φυσικά, περιμένουμε από τον Πρόεδρο της ΝΔ να πράξει τα δέοντα. Διατηρώντας τον στη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ θα επικροτήσει την πλαστογραφία».


Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μια νέα, διευκρινιστική ανάρτηση στο Twitter, μέσω της οποίας σημειώνει ότι «Ανήρτησα το κείμενο του Καρανίκα (συμβούλου του Π/Θ) με το πρόσωπο του Τσίπρα. Και για πρώτη φορά παραδέχονται ότι βλάπτει την Ελλάδα...».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου