To ηχηρό μήνυμα στον Χάσι στο φινάλε του ματς | Epirus World

To ηχηρό μήνυμα στον Χάσι στο φινάλε του ματς












Ο Φελίπε Πάρντο κατάφερε με το πάθος και την ικανότητά του να πετύχει δύο γκολ απέναντι στη Σπόρτινγκ, φτιάχνοντας κάπως την πολύ κακή εικόνα του Ολυμπιακού σε όλο το παιχνίδι.
Ο Κολομβιανός έδειξε απίστευτη διάθεση να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι, καθώς και τα δύο τέρματα έφεραν την προσωπική του σφραγίδα.
Ίσως ήταν και ο μοναδικός άσος των πρωταθλητών που στο διάστημα που αγωνίστηκε έδωσε το κάτι παραπάνω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, κάτι που στο τέλος αναγνώρισε όλο το γήπεδο.
Παρά την πίκρα για την ήττα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν παραμείνει στις θέσεις τους και δεν είχαν αποχωρήσει χειροκρότησαν θερμά τον Φελίπε Πάρντο για την παρουσία του, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης το "Καραϊσκάκης" φώναξε ρυθμικά το όνομά του.
Ο Κολομβιανός δέχθηκε με μεγάλη χαρά την αποθέωση και ανταπέδωσε δείχνοντας το μέρος της καρδιάς του, ενώ κάλεσε όλους τους συμπαίκτες του να τον ακολουθήσουν και να πάνε κοντά στις κερκίδες για να χειροκροτήσουν τον κόσμο για τη συμπαράσταση.
Αναμφίβολα, ο Φελίπε Πάρντο κατάφερε να γλιτώσει τον Ολυμπιακό από μια πολύ βαριά ήττα αλλά και να... γλυκάνει σε ένα βαθμό το βράδυ για τους Πειραιώτες που έμοιαζε... εφιαλτικό όσο το σκορ έμενε στο 0-3.
Και, φυσικά, πέρα από τα πολλά πράγματα που έχασαν οι Ερυθρόλευκοι στο συγκεκριμένο ματς, τουλάχιστον κέρδισαν έναν παίκτη, ο οποίος δε βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μπέσνικ Χάσι και μάλλον αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Έστειλε, δηλαδή, ο Κολομβιανός άσος ηχηρό "μήνυμα" στον προπονητή του ενόψει της συνέχειας...
Πηγή: sportdog.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου