Η ΜΟΤΟΕ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη για τον θετικό απολογισμό του Mototour of Nations | Epirus World

Η ΜΟΤΟΕ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη για τον θετικό απολογισμό του Mototour of Nations

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχώρησαν από την Ήπειρο οι 260 μοτοσικλετιστές που συμμετείχαν στο Mototour of Nations που άρχισε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ.
Για την εξαιρετική επιτυχία που είχε η φετινή διοργάνωση, ενημέρωσαν σήμερα τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη ο Πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ κ. Στέλιος Κορέλης και ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Παναγιώτης Καλαϊτζής, οι οποίοι, όπως του μετέφεραν, οι διαδρομές στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες «μάγεψαν» τους επισκέπτες. Τον ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την αμέριστη στήριξη του εγχειρήματος, από την πρώτη στιγμή που του κατέθεσαν την πρόταση, μέχρι και την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, την οποία η Περιφέρεια συνέδραμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της οκτάμηνης προετοιμασίας, με το συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Σιώλου.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης από την πλευρά του, σημείωσε ότι η Περιφερειακή Αρχή «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή το Mototour of Nations, καθώς θεωρεί ότι η Ήπειρος προσφέρεται για τη συγκεκριμένη μορφή τουρισμού. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν οι ξένοι επισκέπτες μας, όπως μας τις μετέφεραν οι εκπρόσωποι της ΜΟΤΟΕ, αλλά και οι θετικές αναφορές που γίνονται ήδη στα social media για την Ήπειρο, που αποτελούν τεράστια διαφήμιση για τον τόπο μας», κατέληξε ο Περιφερειάρχης, ζητώντας από τους εκπροσώπους της ΜΟΤΟΕ να συνεχιστεί η συνεργασία και να καταθέσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου τουρισμού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου