Έλαμψε στο κόκκινο χαλί η Michelle Pfeiffer | Epirus World

Έλαμψε στο κόκκινο χαλί η Michelle Pfeiffer

Η Michelle Pfeiffer έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Mother!» την Τρίτη το βράδυ.
Η 59χρονη σταρ φόρεσε μία υπέροχη τουαλέτα που κολάκευε τη σιλουέτα της, ενώ συμπλήρωσε το λουκ με μαύρες σατέν γόβες με χρυσό τακούνι.
Η Michelle Pfeiffer ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Χόλιγουντ των '90s, η οποία όμως κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το Χόλιγουντ. Ο λόγος ήταν να μεγαλώσει τα παιδιά της με τον σύζυγό της και παραγωγό, David E. Kelley.
Η τρεις φορές υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός μίλησε πρόσφατα σε μία συνέντευξή της για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική:
«Τα παιδιά μου μεγάλωσαν πια» δήλωσε στο Interview και συνέχισε: «Δεν έχασα ποτέ την αγάπη μου για την υποκριτική. Νιώθω πως είμαι σπίτι μου όταν είμαι στο πλατό. Είμαι πιο ισορροπημένο άτομο όταν δουλεύω, πραγματικά. Αλλά ήμουν πολύ προσεκτική ως προς το πού έκανα γυρίσματα, πόσο καιρό έλειπα, αν θα δούλευε ή όχι με το πρόγραμμα των παιδιών. Και μετά.. δεν ξέρω, πέρασε ο καιρός..εξαφανίστηκα, ναι».
AP_17248642941864AP_17248653294062AP_17248669282388

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου