Γιατί η Madonna μετακομίζει στην Πορτογαλία | Epirus World

Γιατί η Madonna μετακομίζει στην Πορτογαλία

«Πλώρη» για το καινούργιο της σπίτι, στην Πορτογαλία, έβαλε η Madonna. Η «βασίλισσα της ποπ» από το Μίσιγκαν που ζούσε στη Νέα Υόρκη, δήλωσε ότι βρίσκει συναρπαστική την ενέργεια της Πορτογαλίας και ότι την κάνει να αισθάνεται δημιουργική και ζωντανή, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
Εκπρόσωπος της τραγουδίστριας είπε ότι η Μαντόνα ερωτεύτηκε την Πορτογαλία, μετά από τουρνέ εκεί, το 2004. Από την πλευρά της η Madonna πόσταρε ότι θα ετοιμάσει μια ταινία και καινούργιες μουσικές συνθέσεις στην Πορτογαλία.
«Η ενέργεια της Πορτογαλίας είναι τόσο συναρπαστική. Αισθάνομαι πολύ δημιουργική και ζωντανή εδώ και περιμένω πώς και πώς να δουλέψω πάνω στην καινούργια μου ταινία "LOVED" και να δημιουργήσω νέα μουσική!!! Αυτό θα είναι το καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο μου! Είναι καιρός να κατακτήσω τον κόσμο από διαφορετική πλεονεκτική θέση!!» ανήρτησε στο Instagram.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου