Χάλασε deal που θα έφερνε πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ | Epirus World

Χάλασε deal που θα έφερνε πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ

Το «όχι» της Γαλατάσαραϊ στη Νιουκάστλ για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να βάλει πάνω από 1 εκατ. ευρώ στο ταμείο του.
Η ομάδα του αγγλικού βορρά, που επέστρεψε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, κινήθηκε για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, καταθέτοντας πρόταση προς την τουρκική ομάδα, που έφτανε στα 6,5 εκατ. ευρώ, όπως σημειώνουν σήμερα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.
Οι άνθρωποι της Γαλατά, που τον περασμένο Ιανουάριο έδωσαν (με αρκετή καθυστέρηση) 3,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον επιθετικό από το Κάπο Βέρντε,  απάντησαν αρνητικά και έτσι ο «δικέφαλος» έχασε ένα ποσό κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ, καθώς διατηρεί ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του.
«Έχουμε κάνει σημαντικές επενδύσεις στην ομάδα για το πρωτάθλημα και ένα σημαντικό μέρος αφορά τον Ροντρίγκες, τον οποίο δεν μπορούμε να τον αφήσουμε», ήταν η απάντηση της Γαλατάσαραϊ.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου