Φονικό το πέρασμα της Ίρμα και από τις Παρθένες Νήσους | Epirus World

Φονικό το πέρασμα της Ίρμα και από τις Παρθένες Νήσους

Ο κυκλώνας Ίρμα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ ενώ προκάλεσε επίσης εκτεταμένες ζημιές στις υποδομές, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού νοσοκομείου, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του κυβερνήτη της περιοχής.
«Δεν είμαστε αισιόδοξοι πως δεν υπάρχουν κι άλλοι» νεκροί, δήλωσε τηλεφωνικά από τη Νέα Υόρκη ο Λόνι Σούρι, εκπρόσωπος του κυβερνήτη Κένεθ Μαπ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο κυβερνήτης Μαπ συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος του υποσχέθηκε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό των νήσων για την αντιμετώπιση της κρίσης.
Ο νέος απολογισμός αυτός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυξάνει σε τουλάχιστον δέκα τον αριθμό των νεκρών σε διάφορα νησιά της Καραϊβικής από το πλήγμα του κυκλώνα κατηγορίας 5, της υψηλότερης στην κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου