Μαυρίας: Προσοχή σε Αραούχο, Κλωναρίδη και Λάζαρο | Epirus World

Μαυρίας: Προσοχή σε Αραούχο, Κλωναρίδη και Λάζαρο

Ο Χάρης Μαυρίας και η Ριέκα υποδέχονται την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων και 23χρονος εξτρέμ χτυπά... καμπανάκι για Αραούχο, Κλωναρίδη και Λάζαρο. Ο διεθνής εξτρέμ έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα κόντρα στην Τσιμπάλια και όλα δείχνουν πως ο Ματίας Κεκ θα τον χρησιμοποιήσει και κόντρα στην Ένωση. Άλλωστε, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι Κροάτες τονίζουν πως δύσκολα θα χάσει τη θέση βασικού.
«Αισθάνομαι καλά, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πως θα χρειαστώ περισσότερα ματς για να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Εξάλλου, πρέπει να υιοθετήσω αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου. Πρέπει να μάθω να κάνω σωστά τη δουλειά μου στο αμυντικό κομμάτι κι έπειτα όταν βρω την ευκαιρία να βοηθήσω κι επιθετικά. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να το κάνω...», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαυρία, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει το κενό του Ριστόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας της Ριέκα.
vwqpx92d
Ο 23χρονος εξτρέμ στάθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως έχει μοιραστεί με την ομάδα του τα... μυστικά για την Ένωση. «Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με την ομάδα της ΑΕΚ, έπαιζα συχνά εναντίον της. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα στο επίπεδό μας, ωστόσο έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας. Έχω πει στον προπονητή πως ο Μανόνο Χιμένεθ επιθυμεί ποδόσφαιρο κατοχής. Έχω πει αρκετά... Η φετινή ΑΕΚ είναι καλή σε όλες τις θέσεις, ενώ ο καλύτερός της παίκτης είναι ο Αραούχο. Έχει μερικούς επικίνδυνους Έλληνες παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να κλείσουμε τους χώρους σε Μάνταλο, Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλο».
Όσο για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο Μαυρίας τόνισε: «Είναι παρόμοιες ομάδες, αν και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα καλύτερος, πιο ισχυρός. Βέβαια, η φετινή ΑΕΚ έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και αποδίδει καλά με ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ απαιτητικό ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια».
Τέλος, για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική, ο 23χρονος εξτρέμ κατέληξε: «Είναι κίνητρο, γιατί σίγουρα θα το παρακολουθήσει και ο Μίκαελ Σκίμπε. Αλλά, σε κάθε ματς θέλω να δίνω το 200% των δυνατοτήτων μου και να μην ξεχωρίζω τους αγώνες».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου