Τόμπσον: Θα συνεργαστώ με ένα όνομα όπως είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς | Epirus World

Τόμπσον: Θα συνεργαστώ με ένα όνομα όπως είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ο Τζέισον Τόμπσον παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της Φενέρμπαχτσε και φυσικά μνημόνευσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο νεοφερμένος Αμερικανός της τουρκικής ομάδας βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη και δήλωσε ανυπομονησία για να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Φενέρμπαχτσε.
Ο Τζέισον Τόμπσον ανέφερε αρχικά πως, «από την ημέρα που υπέγραψα στην Φενέρμπαχτσε άρχισαν να με ακολουθούν στα social media πολλοί υποστηρικτές της. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την αντιμετώπιση που έχω από τον κόσμο. Είναι τιμή να είμαι μέρος αυτού του οργανισμούς. Είμαστε στην αρχή της σεζόν, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Θέλω να συμβάλω στην επιτυχία της ομάδας τη νέα σεζόν. Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα από την ομάδα και περιμένω μια καλή σεζόν».
Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Έχω δουλέψει με πολλούς και σημαντικούς προπονητές τα 10 χρόνια της επαγγελματικής καριέρας μου. Τώρα θα συνεργαστώ με ένα όνομα όπως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ξέρω πως προσπαθεί να παίρνει πάντα το καλύτερο από κάθε παίκτη και γνωρίζω πως θα μάθω πολλά από εκείνον».
Για τον κόσμο της Φενέρμπαχτσε: «έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Είδα και το Final 4 της Euroleague προσεκτικά και έχω εντυπωσιαστεί. Θέλω να ζήσω κι εγώ μια ανάλογη ατμόσφαιρα τη νέα σεζόν».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου