Τουρίστες εγκαταλείπουν ξενοδοχεία της παραλιακής λόγω του μαζούτ | Epirus World

Τουρίστες εγκαταλείπουν ξενοδοχεία της παραλιακής λόγω του μαζούτ

Πρόωρες αποχωρήσεις τουριστών, ακυρώσεις υφιστάμενων κρατήσεων και πάγωμα νέων  κρατήσεων σε ξενοδοχεία που βρίσκονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης από το Φάληρο έως το Καβούρι, αποτελούν το πρώτο κύμα των επιπτώσεων στην τουριστική αφορά από τη πετρελαιοκηλίδα που έφτασε στις ακτές.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής, Αθηνών και Αργοσαρωνικού, Αλέξανδρος Βασιλικός αναφέρει ότι οι επιπτώσεις στον τουρισμό είναι ήδη εμφανείς για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή ζώνη.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η εικόνα από τις μαύρες ακτές και τη δυσοσμία επηρεάζει τη δραστηριότητα, τουλάχιστον, 50 ξενοδοχειακών μονάδων που λειτουργούν κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.
Στην παρούσα φάση έγιναν ακυρώσεις τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους τουρίστες, ενώ οι ξενοδόχοι δέχονται συνεχώς κρούσεις από τουρίστες που ζητούν ενημέρωση για την κατάσταση των υδάτων.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου