Γκασόλ: Δεν υπάρχει εθνική Ισπανίας χωρίς τον Ναβάρο | Epirus World

Γκασόλ: Δεν υπάρχει εθνική Ισπανίας χωρίς τον Ναβάρο

Ο Μαρκ Γκασόλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και την πίστη του στη «φούριας ρόχας» ενώ αναφέρθηκε και στον Σέρχιο Γιουλ.
«Δεν πιστεύω πως θα αποσυρθεί. Δεν μπορεί να υπάρξει Εθνική Ισπανίας χωρίς το Ναβάρο. Για εμένα το μπάσκετ σημαίνει να βρίσκομαι δίπλα στο Χουάν Κάρλος» ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος συνέχισε:
«Έτσι ένιωθα από όταν ο Πάου ήταν 17 ετών και γυμναζόταν μαζί του. Είκοσι χρόνια μετά και παραμένει ειλικρινής, πρόσχαρος, πάντα βάζει την ομάδα πρώτη. Είναι ένα ξεχωριστό άτομο και δεν υπάρχουν πολλοί σαν και αυτόν».
Όσο για την απουσία του Σέρχιο Γιουλ;  «Θα μας προκαλέσει πολλά συναισθήματα η κατάκτηση του τροπαίου. Εγώ και ο Σαν Εμετέριο έχουμε τη φανέλα του Γιουλ κρεμασμένη στο δωμάτιο μας. Τον σκεφτόμαστε κάθε ημέρα. Νιώθουμε πολύ κοντά του και μας λείπει. Ο Σέρχιο είναι βασικό μέλος της οικογένειάς μας».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου