Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας | Epirus World

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας

Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.
Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.
Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.
Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Associated Press τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Η στιγμή που «χτυπά» ο κεραυνός

phtofwk5
Τη στιγμή που ένας κεραυνός «χτυπά» στο αλεξικέραυνο του One World Trade Center στη Νέα Υόρκη απαθάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Βαρκελώνη, Ισπανία. Λουλούδια και προσευχές για τα θύματα

phtofwk11
Λουλούδια, μηνύματα και κεριά για τα θύματα της επίθεσης στη Βαρκελώνη αφήνουν οι Ισπανοί στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας. Από την επίθεση 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 130 τραυματίστηκαν, με το Ισλαμικό Κράτος να αναλαμβάνει την ευθύνη.

Μέιν, ΗΠΑ. Η αμερικανική φύση στα καλύτερά της

phtofwk6
Ένας νεαρός εξερευνά τον ποταμό Penobscot στο νέο Εθνικό Μνημείο των ΗΠΑ Katahdin Woods και Waters στην Πολιτεία του Μέιν.

Πεκίνο, Κίνα. Η καθημερινότητα των Κινέζων

phtofwk2
Μία γυναίκα από την Κίνα έχει «βυθιστεί» στο smartphone της, ενώ κάθεται σε έναν καναπέ με τρία πελώρια λούτρινα ζωάκια σε ένα εμπορικό κέντρο στο Πεκίνο.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Ντελίριο για την ολική έκλειψη ηλίου

phtofwk3phtofwk4
Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν την «μεγάλη αμερικανική έκλειψη» εκατομμύρια πολίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σε υπαίθριους χώρους της χώρας.

Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Μπάσκετ με θέα στον Ειρηνικό

phtofwk1
Δύο νέοι παίζουν μπάσκετ στο Angels Gate Park με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό στο Λος Άντζελες. «Είναι πολύ όμορφο σημείο, είναι πανέμορφο», είπαν στο AP και συνέστησαν σε όσους μπορούν να επισκεφτούν το σημείο.

Κατμαντού, Νεπάλ. Ωδή στον θεσμό του γάμου

phtofwk7
Οι μητέρες από το Νεπάλ στέκονται στην ουρά για να εισέλθουν στον ναό Pashupatinath για να προσφέρουν ευχές κατά τη διάρκεια των εορτασμών του φεστιβάλ Teej στο Κατμαντού του Νεπάλ. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι μητέρες από το Νεπάλ προσεύχονται για τους συζύγους τους και για μια ευτυχισμένη έγγαμη ζωή. Όσοι είναι άγαμοι προσεύχονται να αποκτήσουν έναν καλό σύζυγο.

Λίμα, Περού. Οι «μούμιες» του Περού

phtofwk10
Τα λείψανα Κινέζων μεταναστών από τον 19ο αιώνα που δεν μπορούσαν να θαφτούν στα καθολικά νεκροταφεία ανακάλυψαν πρόσφατα στη Λίμα του Περού.

Σαντιάγκο, Χιλή. Διαδηλωτής ντύθηκε Πινοσέτ και κατέβηκε σε διαδήλωση

phtofwk9
Ένας διαδηλωτής ντυμένος με στολή του Αουγκούστο Πινοσέτ τρέχει για να καλυφθεί από τα νερά που ρίχνουν οι αστυνομικοί για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σαντιάγκο για την εκπαίδευση.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου