Κάηκε εργοστάσιο ζυμαρικών από τη φωτιά στην Πρέβεζα | Epirus World

Κάηκε εργοστάσιο ζυμαρικών από τη φωτιά στην Πρέβεζα

Ένα εργοστάσιο ζυμαρικών και πολλά θερμοκήπια καταστράφηκαν από τη φωτιά στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, όπου από τις 11:30 πυροσβέστες και κάτοικοι συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να σώσουν τις περιουσίες τους.
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την εθνική οδό Πρέβεζας - Άρτας, αποτέφρωσε μέσα σε μια ώρα το εργοστάσιο παραγωγής φρέσκων ζυμαρικών, με τον ο ιδιοκτήτη του να δηλώνει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η επιχείρησή του μετρούσε 10 χρόνια λειτουργίας και καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στο μέτωπο της φωτιάς -που τώρα απειλεί επιχείρηση εκτροφής και παραγωγής χελιών- της οποίας το καταστροφικό έργο ενισχύουν οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, επιχειρούν 8 πυροσβεστικά οχήματα, με 20 άνδρες και ένα αεροπλάνο τύπου Πετζετέλ.
Την ίδια ώρα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην Πέτρα της Φιλιππιάδας. Το πύρινο μέτωπο είναι μεγάλο και βρίσκεται κοντά στο χωριό. Ωστόσο, κάτοικοι και πυροσβέστες δημιούργησαν μια αντιπυρική ζώνη και κατάφεραν να την στρέψουν προς βαλτώδη έκταση.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου