Ανσαριφάρντ: Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία | Epirus World

Ανσαριφάρντ: Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, αλλά και την ευκαιρία που έχουν από εδώ και πέρα ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να γράψουν ιστορία.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για το «κλειδί» της επιτυχίας για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: «Από την αρχή της χρονιάς είχαμε αυτό τον στόχο. Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στους ομίλους και γι αυτό δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Ξεκινήσαμε μια πολύ καλή προετοιμασία στην Αυστρία, στο Βέλγιο, με φιλικά παιχνίδια. Δώσαμε επίσης και πάρα πολλά φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα και δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι για τον σκοπό αυτό. Καταφέραμε μετά από τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην Παρτιζάν και απέναντι στην Ριέκα να εκπληρώσουμε τον στόχο μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Πρώτον επειδή έχουμε εκπληρώσει τον πρώτο και σημαντικότερο στόχο της χρονιάς και αυτή τη στιγμή είμαστε χαρούμενοι για να συνεχίσουμε στη φάση των ομίλων».
Για το ανεξαρτήτως από το τι έβγαλε η κλήρωση, αν αυτός και οι συμπαίκτες του θα ευχαριστηθούν αυτή την εμπειρία: «Όχι, συγκεκριμένα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορείς να απολαύσεις τίποτα. Πρέπει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση στον κόσμο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται πως είναι η πιο σημαντική διοργάνωση και είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Από εδώ και πέρα θα έχουμε πολύ δυνατούς αντιπάλους και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Όλοι οι παίκτες νιώθουν πως έχουν την ευκαιρία να γράψουν και αυτοί ιστορία με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες και γι αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί , να πάρουμε αποτελέσματα, για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενος και να προχωρήσουμε κάθε φορά και πιο μακριά.
Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα του προπονητή, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και για τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ και για το ελληνικό πρωτάθλημα και για το Κύπελλο που ξεκινάει. Έχουμε τον στόχο μας, να βελτιωθούμε και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή για να δείξει ο καθένας από την πλευρά του ό,τι μπορεί. Ο σύλλογος, οι παίκτες, οι γιατροί, όλοι θα δουλέψουν για ένα στόχο. Να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλουμε να πάρουμε απλά μέρος σε αυτήν, αλλά να θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Είναι μια ευκαιρία για να δείξουμε την αξία μας».
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου