Αλέξανδρος Καχριμάνης : «Θέλουμε η Ιόνια Οδός να ενωθεί με την Πρέβεζα» | Epirus World

Αλέξανδρος Καχριμάνης : «Θέλουμε η Ιόνια Οδός να ενωθεί με την Πρέβεζα»

Συγχαρητήρια και αιτήματα του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη για την Ιόνια Οδό
“Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα για την Ήπειρο που ήταν απομονωμένη. Έγινε η γενναία προσπάθεια με την Εγνατία,, σήμερα γίνεται και με την Ιόνια Οδό,», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης στο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση για την παράδοση στην κυκλοφορία του τελευταίου τμήματος της Ιόνιας Οδού, από την Πέρδικα μέχρι τον κόμβο της Εγνατίας Οδού. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου κ.κ. Βούρδα – Δέδε, των Αντιπεριφερειαρχών Τ. Καλογιάννη – Β. Ψαθά., Δημάρχων, του βουλευτή Ι, Στέφου, του πρώην Υπουργού Στ. Καλογιάννη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων του τεχνικού κόσμου, στελεχών και εργαζομένων της ΤΕΡΝΑ Α..Ε.
Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι από την πλευρά της Περιφέρειας, έγινε ο, τι ήταν δυνατόν για να μη καθυστερήσει το έργο, προσθέτοντας ότι η συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρία ήταν «άψογη» , ευχαριστώντας για αυτή, τη Διοίκηση, τα στελέχη της και όλους όσοι εργάστηκαν για την κατασκευή του σύγχρονου οδικού άξονα. Ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης παράλληλα ζήτησε να υπάρξει και συνέχεια των έργων: «Εμείς στην Ήπειρο λέμε και σε άλλα με υγεία. Θέλουμε αυτός ο δρόμος να φτάσει μέχρι την Κακαβιά και να ενωθεί με την Πρέβεζα» τόνισε, υπενθυμίζοντας ότι η Περιφέρεια έχει στη διάθεσή της, (από το ΕΣΠΑ), δεσμευμένα κονδύλια για τμήματα των δύο δρόμων. Τέλος αναφέρθηκε και στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί η εκκρεμότητα που υπάρχει με το αεροδρόμιο, την οποία, εξέφρασε την ελπίδα ότι, «θα τη λύσουμε όλοι μαζί».
«Συγχαρητήρια και όλοι μαζί για την Ήπειρο του αύριο», είπε κλείνοντας τον χαιρετισμό του.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου