Με όνειρο την ανατροπή η ΑΕΚ | Epirus World

Με όνειρο την ανατροπή η ΑΕΚ

Το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Αυτό το ξέρουν τόσο ο Χιμένεθ όσο κι οι παίκτες. Ο Ισπανός τεχνικός όμως πιστεύει στην ομάδα του και περιμένει να δει στον αγωνιστικό χώρο κάτι διαφορετικό απ' ό,τι αντίκρισε στο ματς της Αθήνας.
Το όνειρο της πρόκρισης δεν έχει σβήσει για την ΑΕΚ, που απόψε (2/8, 20:00) στο «Stadion CSKA Moskva» θα κοιτάξει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Όσον αφορά στο αρχικό του πλάνο, ο Χιμένεθ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 3-5-2 με τον Ανέστη στο τέρμα και τους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς στην άμυνα. Λόπες και Μπακάκης θα είναι αριστερά και δεξιά με τους Μάνταλο, Σιμόες και Γιόχανσον να συνθέτουν την τριάδα στα χαφ. Λιβάγια και Κλωναρίδης θα βρίσκονται στην κορυφή.
Κι οι Ρώσοι θα παραταχθούν σε σχηματισμό 3-5-2 με τον Ακινφέεβ να είναι στο τέρμα και οι Α. Μπερεζούτσκι, Βασίν και Β. Μπερεζούτσκι θα είναι στην άμυνα,.
Μαρτίνες και Σενικόβ θα είναι στα άκρα κι οι Γκολοβίν, Χοσονόβ και Τζαγκόεβ θα είναι στον άξονα.
Βιτίνιο και Τσαλόβ θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου