ΠΡΕΒΕΖΑ : “Τα μάρμαρά μας» το ντοκιμαντέρ του Νίκου Παπακώστα στην Όπερα του Νερού και του Ονείρου | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : “Τα μάρμαρά μας» το ντοκιμαντέρ του Νίκου Παπακώστα στην Όπερα του Νερού και του Ονείρου

Ο Δήμος Πρέβεζας παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του Νίκου Παπακώστα «Τα μάρμαρά μας» την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην “Όπερα του νερού και του Ονείρου”. Πρόκειται για ένα ωριαίο ντοκιμαντέρ που αφορά στα γλυπτά ή μάρμαρα του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό μουσείο στο Λονδίνο και στην ελληνική απαίτηση για επιστροφή τους., Συμμετέχουν πολλοί και σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, οι οποίοι στηρίζουν την ελληνική θέση για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στον τόπο τους και πρόκειται για μια μη εμπορική και μη κερδοσκοπική παραγωγή της ομάδας μεσογειακού πολιτισμού CANTO MEDITERANEO, που δεν ενισχύθηκε οικονομικά από κανένα φορέα ιδιωτικό η δημόσιο. Όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της ταινίας το έκαναν εθελοντικά και στα πλαίσια του παγκόσμιου κινήματος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στον τόπο που δημιουργήθηκαν.
H προβολή θα έχει και αγγλικούς υπότιτλους , ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι από τους τουρίστες , θα βρίσκονται στην πόλη της Πρέβεζας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου