ΠΑΣΟΚ: Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες | Epirus World

ΠΑΣΟΚ: Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες

Επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα εξαπολύει με σημερινή ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, ενώ μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές στον Κάλαμο και τον Βαρνάβα.
Το κόμμα χαρακτηρίζει τον υπουργό «τραγικό», που «αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες», ενώ εξαίρει τις προσπάθειες των πυροσβεστών.
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης στοιχίζουν ακριβά. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για την μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική.
Ο συντονισμός ανύπαρκτος, μεγάλες οι ελλείψεις στα μέσα κατάσβεσης και οι αρμόδιοι ουσιαστικά εξαφανισμένοι.
Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες. Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται. Η ενημέρωση γίνεται μόνο από τα κανάλια, μια και οι υπεύθυνοι σιωπούν.
Και ακόμη χειρότερα ο κ. Τσίπρας δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet (!), με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες. Ανικανότητα μαζί με ανευθυνότητα και ολιγωρία, που οδηγούν σε πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες. Ευτυχώς ο ηρωισμός των πυροσβεστών και των εθελοντών διασώζει ό,τι είναι δυνατόν. Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον "στρατηγό άνεμο"».
Υπενθυμίζουμε ότι χθες το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είχε βγάλει την εξής ανακοίνωση για την αντιπολίτευση:
«Η ΝΔ, και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, συνεχίζουν τη φτηνή αντιπολίτευση τη στιγμή ακριβώς που οι άνδρες της Πυροσβεστικής, κάτοικοι και εθελοντές δίνουν μάχη με τις φλόγες – είναι τέτοια η αδημονία τους που δεν περιμένουν καν να τεθούν υπό έλεγχο οι πυρκαγιές. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Τους θυμίζουμε μόνο τα πραγματικά στοιχεία:
-Οι πυρκαγιές εκδηλώνονται σε περιοχές όπου προβλέπεται υψηλός κίνδυνος (δείκτης 4).
-Τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε Ζάκυνθο (15 μόνο σε μία ημέρα!), σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς και στην Καισαριανή, το Άλσος Βεΐκου, το Κορωπί και στον Κάλαμο - δίπλα ή μέσα στη πρωτεύουσα δηλαδή.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα την κατάσταση, καθώς αυτά τα στοιχεία δεν δείχνουν να απασχολούν τη Νέα Δημοκρατία.
Καλό θα είναι και η αντιπολίτευση να μην παίζει με τη φωτιά κάνοντας φτηνή "πολιτική", την ώρα που πυροσβέστες και συνάνθρωποί μας δίνουν μάχη να σώσουν το φυσικό και οικισμένο περιβάλλον, τις περιουσίες τους και, το πιο σημαντικό, να μη θρηνήσουμε θύματα. Ας σοβαρευτεί, τουλάχιστον, στις δύσκολες αυτές ώρες».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου