ΠΡΕΒΕΖΑ : Έλιωσαν από τις «φλόγες» οι μπότες των Πυροσβεστών | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Έλιωσαν από τις «φλόγες» οι μπότες των Πυροσβεστών

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που κλήθηκαν να σβήσουν οι Πυροσβέστες της Π.Υ Πρέβεζας το φετινό καλοκαίρι. Ειδικότερα το μήνα Αύγουστο η μάχη των Πυροσβεστών με τις φλόγες σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής ήταν σχεδόν καθημερινή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, Πυροσβέστες της Π.Υ Πρέβεζας φέτος κλήθηκαν να συνδράμουν και σε πυρκαγιές άλλων περιοχών, πολύ πιο μακριά από την βάση τους.
Οι εικόνες με λιωμένα και φθαρμένα παπούτσια, που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Ηπείρου είναι ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετώπισαν το φετινό καλοκαίρι οι πυροσβέστες.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα παπούτσια υποτίθεται πως είναι ειδικά κατασκευασμένα για να αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες και κακουχίες τους συγκεκριμένου επαγγέλματος, αλλά ακόμα και αυτά ξεπέρασαν τα όρια τους …
Σχεδόν όλος ο ιματισμός των ανδρών της Πυροσβεστικής έχει αχρηστευτεί και το κράτος δεν έχει μεριμνήσει ούτε για τα αυτονόητα …
Μια αλλαξιά ρούχα και παπούτσια ρε παιδιά!
ΠΗΓΗ - mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου