Το… χίπικο βανάκι αναβιώνει και θα είναι όσο πιο ηλεκτρικό παίρνει Η | Epirus World

Το… χίπικο βανάκι αναβιώνει και θα είναι όσο πιο ηλεκτρικό παίρνει Η

Το ημερολόγιο έγραφε 8 Μαρτίου 1950 όταν η Volkswagen έστειλε στις γραμμές παραγωγής το μυθικών πια διαστάσεων Microbus της.
Γνωστό αρχικά ως Volkswagen Type 2 (ή Kombi, όπως έγινε γνωστό στις ΗΠΑ), το βανάκι μεταμορφώθηκε σε σύμβολο των «παιδιών των λουλουδιών», μεταφέροντας ορδές χίπις στα μήκη και τα πλάτη της Δύσης.
Η Volkswagen συνεχίζοντας τη νοσταλγική διάθεση, μετά και την κυκλοφορία του εξίσου θρυλικού «Σκαθαριού», θέλει να επιστρέψει στην ξενοιασιά των πρώτων μεταπολεμικών δεκαετιών δίνοντας το φιλί της ζωής στο ξεχωριστό Microbus που μετέτρεπαν οι χίπις σε κινούμενο σπίτι.
vvobommiindbfsdrerf1
Τώρα θα το λένε ID BUZZ και θα είναι ηλεκτρικό, όπως μας είχε ανοίξει την όρεξη η VW ήδη από τον Ιανουάριο, όταν το παρουσίασε ως concept ακόμα. «Το όχημα γεφυρώνει παρελθόν και μέλλον», είπε ο γενικός διευθυντής της Volkswagen, Herbert Diess.
vvobommiindbfsdrerf4
Το BUZZ είχε κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, αν και δεν θα πατήσει δρόμο πριν από το 2022, όταν θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή, αμερικανική και κινεζική αγορά.
   vvobommiindbfsdrerf5

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου